点评:Skepparen var bara intresserad av att tjäna pengar. Han tog ut 12 personer varav 4 barn 5-8 år i mkt grov sjö. Vi kunde inte stå upp med de små barnen. Flera deltagare kräktes (inte bara vårt sällskap). Skepparen vägrade avbryta turen (trots att han blev ombedd). Det var tre timmar ren plåga. Skepparen visade absolut inget intresse för deltagarna under turen. Han ville bara fiska själv. Utrustningen allt för avancerad för barn. Vi var sex deltagare som inte kunde hålla i spöna alls under turen då det inte gick att stå upp pga höga vågor. Hade varit svårt för barnen att fiska själva även i lugnt vatten. Ändå går det att boka in barn på turen. Flytvästarna undermåliga. Det var inte räddningsvästar, vilket hade behövts om någon åkt i vattnet i dessa höga vågor.
Stor varning för detta företag. Fel fokus på verksamheten. Hade de haft omsorg om kunderna hade denna tur ställts in.
翻译:船长只对赚钱感兴趣。他在波涛汹涌的海面上救出了12人,其中包括4名5-8岁的儿童。我们无法和小孩子一起起床。有几位参与者呕吐了(不仅仅是我们一行)。船长拒绝取消行程(尽管被要求)。那是三个小时的纯粹痛苦。船长在游览过程中对参与者完全没有兴趣。他只想自己去钓鱼。对于孩子来说,设备太先进了。我们有六名参与者,在旅途中根本无法握住竿子,因为由于海浪很大而无法站起来。即使在平静的水中,孩子们自己钓鱼也很困难。不过,可以为儿童预订旅游。救生衣不合格。没有救生衣,如果有人在巨浪中下水,就需要救生衣。
对这家公司来说是一个重大警告。错误地关注业务。如果他们关心顾客,这次旅行就会被取消。