点评:απαράδεκτη εταιρεία και αντιεπαγγελματιες. δεν υπάρχει επικοινωνια μεταξύ των υπαλλήλων και δίνουν εντελώς λάθος πληροφορίες. μένουμε στο Ηράκλειο και θέλαμε να πάμε στην Γαύδο. επιλέξαμε να πάμε από τα σφακια (ήταν το κοντινότερο λιμάνι από το οποίο μπορούσαμε να φύγουμε). έψαχνα να κλείσω εισητηρια ονλαιν μεσω τοτ σαιτ της εταιρίας και δεν έβρισκα τρόπο. πήρα τηλέφωνο, και με ενημέρωςαν ότι δεν γίνεται κράτηση ούτε ονλαιν ούτε τηλεφωνικά, και μας διαβεβαίωσε ότι αν πάμε μια ώρα πριν θα βρουμε εισητηρια. έτσι λοιπόν πληρώσαμε 90€ το βράδυ για ένα καταλλημα, κάναμε 2:30 ωρες δρόμο με το αυτοκίνητο, και φτασαμε στα σφακια. όταν πήγαμε να βγαλουμε εισητηρια μας είπε η υπάλληλος ότι δεν υπάρχουν εισητηρια ούτε για σήμερα ούτε για τον υπόλοιπο μήνα και έπρεπε να έχουμε κλείσει. την ενημερώσαμε για την συζήτηση με την συνάδελφο της η οποία μας είπε πως δεν υπάρχει τρόπος να κλείσουμε από το Ηράκλειο εισητηρια και η απάντηση ήταν: δεν ξέρω με ποιον μιλήσατε, δεν έχω κατι άλλο να σας πω.
έτσι λοιπόν χάσαμε 90€ και κάναμε χωρίς λόγο 5 ωρες διαδρομή.
翻译:不可接受且不专业的公司。员工之间没有沟通,他们提供的信息完全错误。我们住在伊拉克利翁,我们想去加夫多斯岛。我们选择从Sfakia出发(这是我们可以离开的最近的港口)。我想通过该公司的网站在线订票,但找不到方法。我打电话,他们告诉我他们不在线或通过电话预订,并向我们保证,如果我们提前一小时去,我们就能拿到票。于是我们付了90欧元一晚的公寓,开了2:30个小时的车,到达了Sfakia。当我们去取票时,工作人员告诉我们今天或本月剩余时间没有票,我们应该预订。我们向她通报了与她同事的讨论,她的同事告诉我们无法预订从伊拉克利翁出发的机票,答案是:我不知道你和谁谈过,我没有什么可以告诉你的。
所以我们损失了 90 欧元,并且无缘无故地进行了 5 小时的旅程。