点评:Merhaba, bugün eşim ve iki kızımla tekne turunuza katıldım. Beklediğimizin aksine hiç bilinmeyen ve rahat olmayan yerlere gidildi ve sadece üç yerde duruldu. Saat 9da teknede olmamız gerekiyordu fakat tekne yarım saat gecikmeli kalktı üstelik tur yarım saat erken bitti. Yemekler soğuk ve lezzetsizdi. 450TL ödediğimiz bir turda en azından yemeğin yanında bir içecek olmasını beklerdik. İçeceklerin tanesi 30 TL idi ve bu bize önceden bildirilmedi biz de bu yüzden yanımızda nakit bulundurmadık. Iban ile ödeyebileceğimiz söylendi ve biz tur bittiğinde ödemeyi iban ile gerçekleştirip fişi çalışana göstermemize rağmen tekneden inip peşimize takıldı. Ödediğimiz halde tekrar nakit olarak ödemeliymişiz. Ozellikle son durulan yer çok çok kötü bir yerdi ve çoğu kadın ve çocuklar tekneden inip yüzemediler.
Ve bütün bu rezalet için toplam 1500TL ödedik. Hiç ama hiç memnun kalmadık ve çevremizde de bunu böyle duyuracağız. Bilginize!
翻译:你好,今天我和我的妻子以及两个女儿一起参加了你们的游船之旅。出乎我们的意料,我们去了不知名和不舒服的地方,只在三个地方停了下来。本来应该9点多就上船的,结果船晚了半个小时才出发,提前半个小时结束了行程。食物又冷又无味。在我们支付 450 土耳其里拉的旅行中,我们希望至少在用餐时喝一杯。饮料每杯 30 土耳其里拉,我们事先没有被告知,所以我们没有随身携带现金。我们被告知我们可以用 Iban 付款,当我们结束旅行时,我们用 iban 付款并向员工出示收据,但他下船跟着我们。即使我们付款了,我们也不得不再次支付现金。特别是最后一站是一个非常非常糟糕的地方,大多数妇女和儿童无法下船游泳。
我们为所有这些耻辱总共支付了 1500 土耳其里拉。我们从未有过不满,我们也会在我们的社区中宣布这一点。供你参考!