Ontzettende leuke verrassing deze vuurtoren, mede dankzij rondleiding op woensdag
Farol de Alfanzina/Alfanzina lighthouse的点评
点评:Bij toeval gingen we een kijkje nemen bij deze vuurtoren. Er stond toevallig een man bij het hek in marine uniform. Dit bleek de vuurtoren- wachter te zijn. We kregen meteen een rondleiding van hem.. niet wetende dat we een paar minuten later helemaal boven tot aan bij de vuurtorenlamp zouden staan. En bovenin even van het uitzicht konden genieten. Deze aardige vuurtoren wachter, Edgar genaamd vertelde vol passie over zijn werk als wachter en kregen verschillende ruimtes in de vuurtoren te zien. Wij waren er toevallig op woensdag, want dan is de toren in de middag geopend voor rondleidingen (tussen 12 en 15 uur, er zou ook site zijn voor de exacte tijden) Entree was gratis en is echt heel leuk om te bezoeken mede door Edgar. Aanradertje dus :)
翻译:一次偶然的机会我们就去看看这座灯塔。门口正好站着一个穿着海军制服的男人。原来这是灯塔看守人。他立即带我们参观……不知道几分钟后我们就一直站在灯塔灯前。并欣赏顶部的景色。这位友善的灯塔看守人名叫埃德加,热情地谈论了他作为看守人的工作,并向我们展示了灯塔的各个房间。我们碰巧是在星期三去的,因为那时塔楼在下午开放供导游参观(中午 12 点到 3 点之间,还有一个网站提供确切的时间),参观起来真的很有趣,部分原因是。因为埃德加.强烈推荐:)